Votami

sito internet

mercoledì 28 maggio 2014

De ce e bine sa consumam Ganoderma?

De ce e bine sa consumam Ganoderma ?

cu drag te invit pe saitul meu aici

  Majoritatea dereglarilor si afectiuniilor cronice sunt cauzate de dezechilibrul functiilor organismului, care se datoreaza acumularii de toxine in corp.
Ganoderma are calitatea de a ne oferi o scanare medicala a propriului corp si a descoperi orice afectiune ascunsa a acestuia. Ea va elimina toxinele si ii va oferi organismului puterea de  a deveni cel mai bun
medic al sau si  a trata un larg spectru de boli, folosindu-si , in mod natural, propriul sistem imunitar. Functiile de baza ale Ganodermei sunt acelea de a: curata sangele; indeparta toxinele impulsiona functiile renale; proteja ficatul; intari inima; curata colonul; reabilita celula nervoasa. De asemenea, va actiona ca un relaxant cu proprietati anticancerigene. Ganoderma are mai mult de 200 de elemente active care pot fi impartite in trei categorii: 30% elemente solubile in apa, 65% solubile in solventi organici si 5% elemente volatile.

    Cele mai importante componente ale Ganodermei:

 - Polizaharidele si Germaniul organic imbunatatesc capacitatea autovindecatoare a organismului si pun bazele unui puternic sistem imunitar. Ele au proprietati antitumorale, prevenind degenerarea organelor interne si intarind celulele din tesuturi.
Adenozinele, ajuta la suprimarea formarii de cheaguri de singe, imbunatateste circulatia sanguina si
reduce continutul de grasimi in singe, imbunatateste functia glandelor endocrine, regularizind metabolismul, mentinind echilibrul ph-ului din sange si conferind senzatia de tinerete si energie a individului.
Efectele ganodermei asupra corpului uman are cinci stadii;
scanareaGanoderma ajuta la detectarea bolilor ascunse si a toxinelor si trece la regularizarea functiilor organice. In timpul acestui proces, vor aparea simptome reflexe, care nu trebuie a fi considerate efecte secundare si care ajuta la identificarea zonei suferinde.
detoxifierea si curatirea: Ganoderma Lucidum este considerata campioana indepartarii toxinelor, din cauza puterii ei de a elimina cantitatile in exces de acid uric, acid lactic,colesterol si grasimi, tesuturi moarte. Toxinele sunt eliminate prin toate caile naturale poisibile: urina si scaun, transpiratie,mucus, etc.
regularizarea: este inceputul procesului de insanatosire a organismului, unele reactii care insotesc acest proces putand fi inca resimtite.
- recuperareaGanoderma va continua sa repare partile afectate de boala si sa creasca puterea sistemului imunitar de a lupta cu afectiunile organismului. De asemenea, furnizeaza elementele esentiale si vitaminele necesare organismului.

-reintinerirea: ultimul tel al consumului de Ganoderma este acela de a mentine la un nivel optim functiile organismului si de a restaura starea de tinerete.





Nessun commento:

Posta un commento