Votami

sito internet

venerdì 11 aprile 2014

Principalele mecanisme declansate de Ganoderma sunt :


Oportunitate
  • Echilibrarea functiilor organismului. Viata inseamna echilibru si orice afectiune are la baza unul sau mai multi factori de dezechilibru intern sau extern. E uimitor sa vezi cum in anumite cazuri Ganoderma actioneaza ca un sedativ, in altele ca un tonic. Unii consumatori slabesc, altii cresc la o greutate normala (si exemplele pot continua). Nu e nici o contradictie, nimic ciudat la mijloc, deoarece Ganoderma ECHILIBREAZA functiile organismului.
  • Elimina toxinele, chiar si pe cele ascunse. Foarte multe afectiuni sunt cauzate de prezenta toxinelor in corp. Ei bine, Ganoderma este ca un burete avid dupa toxine, eliminandu-le din organism cu mare eficienta.
  • Ajuta propriul sistem imunitar sa lupte cu eficienta sporita. Spre deosebire de multe produse care elimina o problema, dar genereaza altele, Ganoderma pune in valoare propriile resurse interne, existente in organism si le mobilizeaza spre obtinerea unor victorii adevarate in lupta pentru sanatate. 
  • Ganoderma poate avea un important rol curativ si preventiv in urmatoarele cazuri: Combate cu eficienta afectiunile cardio-vasculare. Regleaza tensiunea. Reduce colesterolul si grasimile, echilibreaza nivelul glucidelor si creste nivelul oxigenului in sistemul sanguin. Reduce efectele secundare ale medicamentelor antihipertensive.
  • Previne si ajuta la tratarea cancerului; impiedica metastaza celulelor canceroase. Componentele anticanceroase ale Ganodermei sunt polizaharidele si Germanium-ul organic. Echilibreaza functionarea moleculelor din preajma celulelor canceroase. Este un puternic anti-oxidant, reducand radicalii liberi si intensitatea campului electromagnetic la nivel celular. Usureaza durerile cauzate de cancer, in faza avansata. Poate fi utilizata concomitent cu alte tratamente canceroase: interventia chirurgicala, radiatiile sau chimioterapia, reducand efectele secundare negative ale acestora. 
  • Ganoderma este un purificator al sangelui, fiind cunoscuta ca maestru al eliminarii toxinelor datorita capacitatii sale de eliminare a excesului de acid uric, acid lactic, colesterol, depozite de grasime, celule moarte si toxine acumulate in organism. 
  • Este eficienta in tratamentul hepatitelor acute sau cronice si a disfunctiilor hepatice. Ficatul este unul dintre cele mai importante organe cu rol in mentinerea sanatatii noastre. Functiile ficatului sunt extrem de complexe; prin urmare, bolile de ficat sunt considerate dificil de tratat. Cu toate acestea, Ganoderma are o actiune benefica asupra complicatelor functii ale ficatului, determinand revenirea acestora la normal.
  • Pe baza investigatiilor efectuate se poate spune ca aceasta ciuperca poate contribui la obtinerea unor efecte pozitive. Dr. Shigeru Kuji relateaza ca, in cadrul experimentelor sale, 10% din tulburarile ficatului au fost vindecate dupa o cura de do ua luni, la 40% dintre pacientii examinati, simptomele au disparut, iar dimensiunea ficatului a fost redusa, in timp ce la restul de 50% dintre subiecti, simptomele s-au atenuat.
  • Beneficii foarte mari in cazul tratamentelor aplicate sistemului digestiv.
  • Reduce nivelul zaharului din sange si reface functiile pancreasului. Dupa cum se stie, cauza diabetului este insuficienta secretie de insulina, ceea ce duce la aparitia unor serioase complicatii. La momentul de fata, medicii occidentali folosesc, ca si unica metoda de tratament a diabetului, injectiile cu insulina. Cu toate ca insulina este capabila sa reduca nivelul zaharului din sange, simptomele caracteristice bolii reapar intr-un timp foarte scurt
  • Mai mult, situatia este asemanatoare unei injectii cu cortizon, prezentand o multime de efecte secundare; insulina este incapabila sa remedieze functiile pancreasului si accelereaza procesul de imbatranire al acestui organ. Institutul Medical de Cercetare al Universitatii Yinai a descoperit, in cadrul primelor sale cercetari ca, Ganoderma are, in mare masura, acelasi efect ca si insulina, insa, consumul ei, nu numai ca suplimenteaza deficienta de insulina, dar poate face ca si pancreasul sa isi recastige functionarea sa initiala. In plus, ea nu prezinta nici unul dintre efectele secundare pe care le produc injectiile cu insulina.
  • Poate ajuta cu succes la tratarea bolilor renale. Acestea sunt unele dintre cele mai greu de tratat si includ: nefrita acuta sau cronica, sindromul diabetic renal, nefroza si febra reumatismala. Ele pot fi datorate, in parte, unei valori ridicate a colesterolului si unui nivel mare al zaharului in sange. Rinichii sunt astfel supraincarcati, iar sangele nu poate ajunge la capilarele renale. In consecinta, apare nefroza, cu edem, retentie urinara, oboseala si o posibila uremie
  • Prof. Fumio Tsurudani de la Institutul Medical Universitar din Nagoya, Japonia, realizand un test pe pacienti suferind de boli renale, pentru a verifica eficacitatea Ganodermei, a observat faptul ca, aceasta poate, nu numai sa diminueze albuminuria si colesterolemia, dar si sa mentina in conditii normale functiile rinichilor. Bazandu-ne pe rezultatele experimentelor noastre, putem concluziona faptul ca, prin consumul de Ganoderma, bolile renale pot fi 100% vindecate.
  • Previne alergiile provocate de antigeni prin inhibarea celulelor producatoare de histamina.
  • Trateaza eficient si problemele ginecologice (dureri menstruale, ameteli, tulburari datorate menopauzei etc.). Este un supliment nutritiv necesar in cazul femeilor insarcinate dovedindu-se un bun curatator al sangelui, un diuretic si un detoxifiant, permitand astfel fatului o dezvoltare normala. Elimina multe din simptomele aparute dupa nastere, actionand ca un purificator sanguin, diuretic si detoxifiant.
  • Prof. Yanata de la Universitatea Tohoau este de parere ca, prin consumul de Ganoderma pot fi indepartate mai multe cauze responsabile de impiedicarea aparitiei sarcinii.
  • Imbunatateste functia cortexului si a glandelor suprarenale, determinand mentinerea echilibrului endocrin.
  • Un ajutor important in tratamentul psoriazisului si a altor afectiuni de natura dermatologica. Da stralucire tenului si catifeleaza pielea.
  • Furnizare de energie si putere de concentrare.
  • Echilibrarea ratei metabolice si a greutatii corporale.
  • Impiedica degenerarea organelor si a tesuturilor.

Nessun commento:

Posta un commento